Rýma před augmentací

pavccca
25. 1. 2010 · Poslední odpověď: 27. 1. 2010

Dobrý večer, 4.2. podstupuji operaci-zvětšení prsou. Tento víkend jsem měla slabší rýmu, je rýma důvodem k odložení operace?? Děkuji za odpověď.

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, rýma azvláště již prodělaná by , pokud nemáte jiná závažnější onemocnění, být důvodem k odložení operace. Dr.Pachman, klinika Riva, Brno.

RIVA-PROMEDIX, s.r.o.
(0)

Dobrý den, z dotazu jsem pochopil, že ji již nemáte. Informujte o tom anesteziologa, ale předpokládám, že to nebude důvod k odložení operace. Nashledanou, dr. Remeš

Asi bych to prodiskutoval s operaterem a jeho anestesiologem. Nemyslím, že by to mělo být nějaké drama.....
Zdraví Dr. Tomášek

Související dotazy

Výtok před zvětšením prsou

Pavla510
Pavla510
21. 1. 2020 · Poslední odpověď: 27. 1. 2020

Dobrý den. Za 10 bych měla podstoupit zvětšení prsou.Dle rady gynekologa jsem vysadila hormonální léky.Mohlo by se stát,že bych v den zákroku mohla mít mírný gynekologický výtok /plastický chirurg chce,abych léky opět nasadila/.Mohlo by to zabránit provedení zákroku?Děkuji za každou odpověd. Pavla

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Je dobré z výtoku provést kultivaci a preventivně brát poševní desinficiens třeba Macmiror, což je
Zdraví Dr. Tomášek

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 3. 2008
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 5. 2009
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 22. 3. 2007
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 4. 2007
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 18. 11. 2021
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 2. 2014
Rhinoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 2. 7. 2012
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 25. 1. 2024
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 17. 10. 2022
Rhinoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 17. 1. 2008

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi