Dobrý večer, 4.2. podstupuji operaci-zvětšení prsou. Tento víkend jsem měla slabší rýmu, je rýma důvodem k odložení operace?? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, rýma azvláště již prodělaná by , pokud nemáte jiná závažnější onemocnění, být důvodem k odložení operace. Dr.Pachman, klinika Riva, Brno.
Dobrý den, z dotazu jsem pochopil, že ji již nemáte. Informujte o tom anesteziologa, ale předpokládám, že to nebude důvod k odložení operace. Nashledanou, dr. Remeš
Asi bych to prodiskutoval s operaterem a jeho anestesiologem. Nemyslím, že by to mělo být nějaké drama.....
Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý den. Za 10 bych měla podstoupit zvětšení prsou.Dle rady gynekologa jsem vysadila hormonální léky.Mohlo by se stát,že bych v den zákroku mohla mít mírný gynekologický výtok /plastický chirurg chce,abych léky opět nasadila/.Mohlo by to zabránit provedení zákroku?Děkuji za každou odpověd. Pavla
Je dobré z výtoku provést kultivaci a preventivně brát poševní desinficiens třeba Macmiror, což je
Zdraví Dr. Tomášek
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.