Dobrý den, chci podstoupit reoperaci prsou a cctěla bych investovat do anatomických implantátů mentor nebo mc ghan. Můžete mi prosím poradit. Jaká je cena za tyto implantáty? Moc děkuji
Dobrý den. v sanatoriu SANUS 38 000 Kč. Nashledanou, dr. Remeš
anatomické McGhan implantáty stojí u nás 44000 korun, pár, děkuji za dotaz dr.kupka
Dobrý den,ve Vašem případě by bylo dobré absolvovat konzultaci s plastickým chirurgem.Rádi Vás přivítáme na našem pracovišti.Pokud budete mít zájem,kontaktujte nás na S pozdravem odd.plast.chir.-LD
Poradit vám jistě mohu, ale neumím to bez vašeho vyšetření. Mc Ghan i Mentor jsou velmi kvalitní implantáty a vaše volba je správná. Ale jste si jista, že právě anatomické implantáty jsou pro vás nejvhodnější ? A jaké ? McGhan i Mentor vyrábějí spoustu typů implantátů a dobře je vybrat vážně může jen zkušený plastický chirurg. Zdraví Dr Svoboda
Dobrý den. V roce 2005 jsem si nechala zvetsit prsa a nyni bych chtela implantaty vymenit. Vyjde tato vymena stejne jako zvetseni,nebo bude drazsi? Dekuji za odpoved.
Dobrý den.
Cena výměny implantátů je na mojí klinice Polmedicana v Ostravě 58 000 Kč.
S pozdravem,
MUDr.Libor Polák
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jsem rok po augmentaci prsu. A chci se zeptat jak jsem jmenuje to vyšetření které bych měla po roce navštívit? A potřebuji doporučení obvodního lékaře? A ještě by mě zajímalo tam zjistí vše co se týče implantátů třeba prasknutí přetočení nebo kapsulu? Po případě by třeba zjistili i růst nádorů?? Moc děkuji za odpovědi
Plnohodně to vyjádřila i kolegyně Schmoranzová...
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.