Reklamace modelace prsou

Zuzana5
30. 4. 2021 · Poslední odpověď: 6. 5. 2021

Dobrý den. Mela bych prosím dotaz.před dvěma lety jsem šla na augmentaci prsou . S tím , ze bCj rada i modelaci jelikož jsem měla jen svesenou vytahanou kůži . On doktor přesto dal jen implantáty . Po roce a půl jsem šla na kontrolu a p. Doktor mi řekl , když jsem mu prsa ukazovala, ze jsem u nej byla tak před 8 lety. Nedalo mi to a prsa jsem okamžitě reklamovala s tím, ze jsem je měla opravdu hodně dole. Reklamaci mi vzali A v srpnu jsem podstoupila modelaci prsou . Po operaci nasraly jen problémy s hojenim atd... každý týden jsem chodila na kontrolu s tím , ze to není dobre. Doktor vždy jen dal oči v sloup co tam zase dělám. Prsa mi hnisala , hojilo se to opravdu spatne . A výsledek mate ve fotkách. Prosím co mám teď dělat. Stydím se opravdu i svléknout . Je to silene . Jizvy mám rozsáhlé, hnědé ,červené, veliké Děkuji za odpověď .

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
nutné vidět osobně a vyšetřit. Na jizvy je laserová technologie nejúčinnější.

S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Klinika YES VISAGE

Dobrý den,

jizva se dle přiloženého obrázku jeví v poměrně slušném stavu, ale pro přesnější diagnostiku je nutné klinické vyšetření. Po okrajích se objevují tzv. hyperpigmentace, čili okrsky kůže s nahromaděným pigmentem. Ideálním postupem se snahou o korekci vzhledu jizvy by ve Vašem případě mělo být laserové ošetření jizev na renomovaném pracovišti. V případě, že by laserové ošetření nemělo očekávaný efekt, lze pak jizvy znovu chirurgicky odstranit a nechat tkáně znovu zhojit, ale ani u tohoto postupu nelze garantovat to, že by nové jizvy vypadaly lépe, výsledný stav by mohl být velmi podobný tomu stávajícímu. Lepší výsledek bohužel nelze zaručit, poněvadž hojení je u každého klienta přísně individuální.
MUDr. Beneš Tomaš, FORMÉ Clinic

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 15. 6. 2015
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 10. 2012
Minilifting
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 7. 2023
Minilifting
1 odpověď, nejnovější odpověď: 14. 4. 2023
Minilifting
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 4. 2023
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 24. 8. 2023
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 6. 2013
Zvětšení prsou
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 12. 4. 2015
Modelace prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 2. 2021
Modelace prsou
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 31. 3. 2019

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi