Před měsícem,jsem byla na augmentaci prsou a korekci velikosti dvorců.Operace se prováděla přes spodní část prsního dvorce a byl použit vstřebatelný steh.Neměla jsem žádné komplikace až nyní se mi na pravém dvorci ve spodní části v řezu udělala malá 5 mm dírka ze, které trošku vychází bílá kašovitá hmota.Levý dvorec je v pořádku.Zajímalo by mě, zda by se mohlo jednat o alergickou reakci? Jak se pak takový problém řeší? Děkuji.
Dobrý den. Nemyslím, že by se jednalo o alergii. Spíše to jsou zbytky stehu a reakci na něj, jak již bylo v předchozích odpovědích zmíněno. Zajděte na převaz. Po odstranění zbytku stehu se místo zhojí velmi rychle. Nashledanou, dr. Remeš
Není to alergie, to by se Vám rozpadsly obě rány. Může to být píštělka a to se Vám vstřebatelný steh nevstřebává. Jděte ke svému operaterovi, ten Vám jej vyjme a brzy se zhojíte. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.