Dobrý večer,jsem 2 měsíce po augmentaci prsů,vložení implantátů nad sval,nemám žádné potíže,vše se zhojilo v pořádku,měsíc jsem nosila podprsenku, kterou jsem dostala na klinice a nyní bych se chtěla optat,zda již mohu nosit push up podprsenku.Můj operatér řekl,že mohu po 2.měsících,ale zajímá mě názor i ostatních lékařů.Teprve,když si nasadím tuto podprsenku,tak pak jsem úplně spokojena s efektem zvětšení.Alespoň, když nebudu doma, bych si ji ráda vzala,mezitím bych samozřejmě nosila ještě tu z kliniky.Děkuji za odpověď Zuzka.
Otázka je jakou máte vlastní žlázu. V tomto případě by podprsenka na trvale nošení nebyla vhodná, ale to se musí vidět. Tuto situaci by měl řešit operater. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Máte li implantáty nad svalem, pak je "pushupka" to nejlepší a brání provisu prsů. Čím více ji budete nosit, tím lépe. Podpresnka nahradí, respektive podpoří "pevnost" kůže. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.