Saline implantáty v. silikonové implantáty

Uzivatel
27. 1. 2007 · Poslední odpověď: 5. 6. 2009

Dobry den do Ceska.. Chystam se na operaci za tri tydny v USA, kde uz nejakou dobu ziji a protoze zatim neplanuji navrat do vlasti a moje anglictina neni dobra, ziskavam informace o augumentaci i na ceskych webech.. Muj plasticky chirurg mi doporucuje implantaty saline, ktere se u nas pravdepodobne nepouzivaji a protoze jsem mu rekla,ze preferuji pekny, prirozeny tvar pred velikosti, navrhnul mi kombinci implantatu s liftingem(vysvetlil mi to jako posunuti dvorce). Melo by to probihat tak,ze po zasunuti implantatu pod sval,pres dvorec, me jeste v narkoze posadi,zhodnoti tvar prsou a rozhodne, jestli je nutny lifting nebo ne. Musim podotknout, ze operace bude zaplacena i s pripadnym liftingem a pokud k nemu nedojde, tak mi penize za tuto polozku budou vraceny. Zajimal by me nazor nasich odborniku na tento postup,ale i na implantaty saline v porovnani se silikonovou naplni, ktere se bezne uzivaji v Evrope.. predem dekuji za rady ..

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Souhlasím s předchozími plastickými chirurgy. Protézy plněné fyziologickým roztokem dříve nebo později propouští vodu přes chlopeň. I v Americe se nyní mohou používat silikony. Popsaná augmentace s mastopexí se u nás dělá běžně. Zdravím

Vážená paní, těžko lze komentovat cizí postup, dovolte mi pouze reálnou poznámku, za to, co zaplatíte v USA, byste měla letenku i domácí komfort s operací zde, ale to je vaše věc. Fyzioloickým roztokem plněné implantáty neužívám z následujících důvodů: 1. chlopňový uzavírací systém může být poruchový a např. vy se jeden ráno probudíte s jednim prsem prázdným, 2. cizí těleso zůstane cizím tělesem a myšlenka vyšší tzv. zdravotní bezpečnosti je jen mýtus, 3. implantáty jsou na pohmat měkčí, nežli je elasticita prsní tkáně, hezký večer doc Dušková

Paní Ludmilo,saline-čili fyziologickým rozokem plněné implantáty u nás naštěstí dávat nemusíme.Zažila jsem je na stáži v Německu,kde bylo také přechodně moratorium na silikonovým gelem plněné implantáty,a mimo to,že unikaly,žblunkaly,byly nepřirozené.Všichni se těšili,až skončí zákaz a budou je měnit za silikony. Pokud mám informace i v USA je znovu možnost dávat silikonem plněné implantáty.Pokud máte možnost se rozhodovat,tak volte silikonové.Co se týká případné modelace,to se nedá na dálku posoudit,také nezminujete,zda jste kojila,nebo o máte před sebou.Všeobecně lze říci,že v USA dávají větší implantáty než v Evropě.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 16. 2. 2021
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 4. 2007
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 27. 6. 2007
Zvětšení prsou
15 odpovědí, nejnovější odpověď: 27. 8. 2012
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 17. 2. 2008
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 11. 11. 2013
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 11. 2008
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 5. 10. 2009
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 8. 2012
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 12. 7. 2017

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi