Dobrý den. Jsem 4m po zvětšení prsou. Pred operaci jsem neměla nic. Vloženo mi bylo 400ml anatom. Pod sval. Prsa jsou moc krásná působí přirozeně. Jenže levé prso není úplně v pořádku. Při zatnuti prsních svalu mi na levém prsu vyjede i s svalem žláza a implantát zůstane na miste.viz foto. S doktorem jsem to řešila dvakrát. První co mi rekl bylo , ze se mi implantát uvolnil od žlázy. Jenže me to neuspokojilo a sla jsem k němu znova. A to mi ukázal foto pred operaci a rekl mi , ze moje žláza na levém prsu je o proti prave moc mala a proto se tak prsou deformuje. Prý se měl zvolit menší implantát. A nebo to misto kde mi zlatá chybí vyplníte tukem. Upřímně nevim co dělat. Prosim o radu. Diky
Dobry den, bez Vaseho vyšetření těžká rada. zřejmě se bude jednat o jiné uložení implantátů ..... stav ale musíte řešit s operaterem.Reseni? Přesazeni implantatu. Dr vraspirova
Vysvětlení kolegy Vašeho operatéra nechápu. Co je to za pojem, že se implantát oddělil od žlázy ?! To samé s vysvětlením o velikosti implantátu. Máte obrovské implantáty a v nich se rozdíl velikostí v souvislosti ze zpevněním prsního svalu prakticky setře. Nevím, nerozumím tomu. K vysvětlení problému je nutno to vyšetřit. Jinak cvičte, masírujte jak poradí operater a zkuste situaci zhodnotit tak za 2-3 měsíce. Zobjektivizujte si situaci u jiného kolegy. Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.