Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může dojít k nějaké komplikaci, když mi dítě trošku zmáčklo prso. Jsem po augmentaci 8. den. Děkuji.
Dobrý den,
nemělo by představovat riziko, v případě pochybností kontaktujte svého operatéra.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Klinika YES VISAGE
Dobrý den, toto by nemělo implantát poškodit.
Dobrý den,chystám se na augumentaci.Jeden lékař mi řekl že z implantátu se po čase vyskytuje rakovina krve je to pravda?
vážená paní kamcho, teď trochu brzděte..., vyvolávat paniku a osobovat si právo výroků, které nejsou podloženy zkušeností a objektivním zkoumáním se mi ani trochu nelíbí..víceméně je možno odsoudit každou operaci z kosmetické indikace s tím, že není nutná a tedy její možná rizika i komplikace jsou zcela zbytečná, nicméně zpět k implantátům: na jedné straně je fakt , že každé cizí těleso zůstává cizím tělesem , má nežádoucí důsledky, a proto je třeba velmi , velmi bedlivě zvážit jeho užití, na druhou stranu pro řadu žen je prsní implantát řešením těžkých psychických problémů, o kterých také víme, že často iniciují těžká tělesná onemocnění... , toto zdůvodnění je de facto poplatné všem kosmetickým operacím, protože jejich hlavní účel je zvýšit kvalitu života , sebevědomí a sebedůvěru člověka, který tělesný problém pociťuje..před chirurgem pak stojí otázka, zda umí chirurgicky záležitost řešit tak, aby se požadovaná změna skutečně realizovala a při tom její přínos převýšil negativa, která sebou intervence nese.. přeji všem rozumné rozhodování, při kterém zváží všechna pro a proti, hezký večer prof dušková
Dobrý den, mám implantáty cca 9 let a už podruhé mě jeden z nich zlobí. Prso se mi vždy zvětší, je bolestivé, mám teploty, bolesti celého těla. Dnes jsem byla na sonu a tam mi bylo řečeno, že jsou oba implantáty zvrásnělé a u jednoho nevylučují rupturu. Upřímně, jsem nečekala, že tak brzy odejdou. Chtěla bych se zeptat, jaké mám možnosti. Jestli je možná výměna v “záruce” a tudíž bych hradila jen část nákladů? Nechce se mi hradit celá cena znovu. A aby mi to způsobovalo takové problémy, to samozřejmě také nechci.
Dobrý den,
souhlasím s kolegyní, nejprve bych doporučil probrat situaci s Vaším operatérem. V případě ruptury je dobré co nejdříve materiál vyměnit.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.