Dobrý den. Jsem 8týdnů od op a pod prsem pod jizvou se mi udělaly bouličky. Zřejmě jsou to vnitřní stehy (při doteku cítím maslicky) a jakoby se derou ven. Je to dost bolestivé a nemůžu se toho dotknout, natož mít prso v podprsence. Myslím, ze by to mohla být reakce těla na cizí těleso nebo pochybení dr? Tukové to není, při doteku cítím šití. Mám to týden, ale tím, že to tolik nebolelo, neřešila jsem, ale teď s tím prsem nemůžu fungovat. Dekuji za rady, zkušenosti.
Dobrý den,
souhlasím s kolegou. Lze případně i odstranit. Buďte trpělivá.
S pozdravem
MUDr. Martin Molitor
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
podkožní stehy mají různou délku vstřebávání, můžete se o tom poradit se svým operatérem. Pokud by se stehy po této době nevstřebaly a byly vidět, lze je odstranit a jizvu znovu zašít, pokud by vám dělaly nějaké potíže nebo vám vadily.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den.
Stehy se vstřebávají i pár měsíců, chce to čas. V případě, že lezou ven, lze je odstranit, toho se neobávejte. Držím pěsti a hezký den přeji.
MUDr. Tomáš Beneš, FORMÉ Clinic.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.