Dobrý den, prosím o odpověď na otázku, která mě již nějaký čas znepokojuje. V pravém prsu cítím při jakémkoli pohybu jakoby vrzání nebo něco jako "vzduchovou bublinu", která tam jezdí (nevím přesně, jak to popsat). Není to bolestivé, ale je to dosti nepříjemné. Myslela jsem, že to přejde časem, ale je to už 4 měsíce od operace a při pohybu to stále cítím. Neměla bych si zajít pro jistotu na sono? Přejde to nebo to budu takto cítit už napořád? Je to normální pocit a musím si na něj zvyknout? V levém prsu nic takového nepociťuji. Ještě dodám, že pravý implantát více "jezdí" ve vytvořeném prostoru, než levý. Mám anatomické implantáty Polytech Opticon 335ml. Moc děkuji za odpověď.
Dobrý den,
ano, mohla byste si nechat provést sono vyšetření. Pravděpodobně kolem implantátu bude malé množství tekutiny ve které implantát klouže.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Vážená slečno, podle Vaší zprávy se domnívám, že jde o nepříjemný subjektivní pocit. Bublinu vzduchu v dutině kolem implantátu po 4 měsících určitě nemáte . Pocit je, možná, vyvolán malými pohyby implantátu v dutině. Určitě byste se měla poradit se svým operatérem a myšlenka diagnostiky sonografickým vyšetřením je velmi správná, doporučuji.
Srdečně Vás zdravím, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.
Dobrý den,
bez vyšetření se bohužel nelze přesně vyjádřit. Nutné navštívit Vašeho operatéra, který na základě vyšetření doporučí další případný postup.
S pozdravem
MUDr. Lubor Mrňa
Klinika YES VISAGE
Dobrý den, toto je potřeba probrat s vašim operatérem a jít pro jistotu na kontrolu, zda je vše v pořádku. Váš doktor potom uzná za vhodné, zda jít na sono a popřípadě další kroky.
Děkuji
Al Awa
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.