dobrý den, chtěla bych se zeptat, jsem rok po operaci zvětšení prsu, 515 ml pod žlázu a prsa jsou dost citlivá. Netvrdím, že bolí pořád, ale dost často mám takový nepříjemný tlak, nemyslím, že by to v období menstruace bylo jiné. Není to žádná nesnesitelná bolest, ale nepříjemné to je. Operace i pooperační režim probíhal v klidu, nejsem si vědoma, že bych něco porušila nebo snad něco zanedbávala. Na břiše jsem spala až snad 4 měsíce po operaci a i tak to moc dobře nešlo. Prsa jsou měkká a na žádnou bulku jsem nenarazila. Více bolí pravé prso a je to od podpaží směr k bradavce, možná srovnatelné s obdobím těhotenství či kojení, když se prsa nalévají. Já však ani nekojím, ani nejsem těhotná. Předem Vám děkuji za odpověď
Dobrý den, nechte si udělat sonografii prsů a navštivte svého operatéra.
MUDr. Pavel Hlava
Tak veliké implantáty jsem snad ani nikdy nedal, alespoň ne primárně, tedy jako první implantát a hned tohoto objemu. Nevylučuji, že Vaše starosti jsou průvodním jevem. Každé ráno a večer prsa promnout - nenechat je v klidu. Může to být i psychická nadstavba. Takto přez net to stejně nejde úplně probrat.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den, 515 ml je poměrně velký implantát a tedy může na své okolí tlačit. Nicméně podobnými pocity se může projevit i počínající tvorba kapsuly. Nejlépe navštívit Vašeho lékaře a zkontrolovat. dr.Paděra
Dobrý den, prosím o názor, jsem zhruba 14 měsíců po augmentaci s úpravou povislých prsou. Mám anatomické implantáty pod žlázou, velikost 320 ml. Od začátku se mi nezdálo 1 prso a bradavka, čekala jsem dle rad, že se to ustálí kolem 1 roku, ale přibývajím časem je vidět, že mi 1 prso ujíždí a je šišaté , čím to může být, nebo jak k tomu může dojít? Režim po operaci jsem dodržela, přijde mi to jako že se implantát otočil, mám i v prsu na vnitřní straně stále divný tlak když se zvedám, nebo když si lehám. Prosím o názory a v případě reoperace co to pro mě znamená finančně. Děkuji a přeji hezký den. Jitka
Dobrý den, nejlepší bude stav řešit se svým chirurgem, je pravda, že je vidět pomerně výrazná asymetrie prsů a jejich tvar neni optimální.Hodně štěsti dr vraspirova
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.