Dobrý den, jsem 17 den po augmentaci, řez podprsní rýhou. Hojení probíhá v pořádku, pouze mám hodně citlivou pravou pradavku a jakoby trochu popraskanou.Snažím se hodně mazat mastí.Chtěla jsem se zeptat za jak dlouho mohu spát na boku ? Děkuji :-)
Dobrý den, změna citlivosti bradavky se po operaci může objevit, nemusíte se znepokojovat. Spát na zádech doporučuji 3-6 týdnů. Přeji hezký den , dr. Hýža
Dobrý den,
zkusit to můžete již po 14 dnech od operace, ale akceptujte prosím své tělo, pocity a mějte stále na sobě elastickou podprsenku.
Pěkný den,
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
marketingová managerka Medicom VIP
Optimální doba je 4-6 týdnů ležet na zádech, ale nejlépe to ví operater, jakou udělal dutinu, odkud jí dělal a jak šla operace. Ten Vám poradí nejlépe. Zdraví Dr. Tomášek *******
Dobrý den, svým pacientkám radím spát na boku až za 6 týdnů. Popraskanou bradavku ošetřujte výživným krémem, nebo preparátem s aloe vera. Nashledanou, dr. Remeš
dobrý den, citlivá bradavka někdy přetrvává i měsíce od operace, většinou se to upraví samo. Jinak na boku můžete spát po 3 týdnech, ale pořád v podprsence. hezký den, dr. Čáp
Dobrý den, podle mého lze spát na boku po 3 týdnech od operace. dr.Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.