Dobrý den, zajímalo by mě jaký krém je na péči o jizvy po zvětšní prsou lepší-zda Contratubex nebo Dermatix gel. Nejprve jsem si mazala prsa sádlem. Nyní měsíčkovou mastí a Contratubexem. Uvažuji ještě o Dermatixu. Co doporučujete svým pacientkám? Děkuji.
Na jizvu jsou účinné tlakové masáže a čas,ani tak nezáleží čím masírujete,ale mou zkušeností je čím dražší je mazadlo,tím menší pravděpodobnost,že se na to vykašlete.
Dobrý den.Nezáleží na tom jaký krém použijete na jizvy,důležité je že se vůbec o jizvy staráte. Použít můžete i Dermatix tím nic neskazíte. Zdraví Mudr. Šulcová
Dobrý večer, základním pravidlem je jizvy promaštovat a dále důsledné tlakové masáže. Je samořejmě možné i použití Vámi uvedených přípravků, ale intenzivní tlakové masáže jsou pro výslednou ideální a pěknou jizvu nejdůležitější. S pozdravem Pavel Horyna.
Pacientům doporučuji mastný krém bez potenciálně alergizujících přísad-tedy i nesolené sádlo,modrou Indulonu,měsíčková mast vyvolává relativně často alergie,Contratubex a Dermatix mne nepřesvědčily o výhodném poměru mezi cenou a účinností.
Dobrý den, důležitější než použité "mazání" je technika tlakové masáže. Srdečně zdravím.
Oba dva uvedené přípravky jsou vhodné na ošetření jizev. Na naší klinice spíše doporučrujeme k Dermatix gel, ale hlavně jizvy ozařujeme co nejdříve po zákroku biostimulačním laserem, což má na hojení a výsledný vzhled jizev velmi významný vliv.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.