Otok levého prsu 7. den po augumentaci

MarketaHodanova
18. 4. 2022 · Poslední odpověď: 21. 4. 2022

Dobrý den,

1. Den po augumentaci mi lehce nateklo levé prso. Otok a pnutí spíše na boku v oblasti drenu směrem k bradavce, otok je i kolem bradavky. Otok je stále stejný - 4 dny zatím. Zarudnutí ani teploty nejsou. Jen na pohmat mě prso pobolívá, i bradavka. Nevím, jestli to muže mít souvislost, ale ten den, kdy mi nateklo jsem mohla poprvé odložit pas a měnila jsem si kompresní podprsenku, která nestahovala tak moc jako ta, kterou jsem dostala na klinice po zákroku. Byla jsem i na procházce, tak si říkám, zda jsem si ho nějak nenamohla. Doma nic nedělám, sedím, polehávám, tam bych pochybení žádné nenašla. Doufám , ze se jedna o běžný pooperační stav. Nevím, jestli psát svému lékaři. Beru na otoky aescin a mažu wobenzymem. Diky
Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
otoky jsou běžné, zatím je velmi brzy po operaci. Proberte případně s Vaším operatérem.

S pozdravem
MUDr. Lubor Mrňa
Klinika YES VISAGE

Dobrý den,
pokud se otoky zvětšily, pak je vhodná kontrola u vašeho operaréra a dostatečná komprese prsou, možná byste si na pár dní mohla znovu obléci kompresivní pás.
Opatrujte se
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)

Vážená slečno, týden po operaci je krátká doba a na popsané potíže máte nárok. V prvém týdnu po operaci je nutno dodržovat téměř absolutní klid horních končetin a trupu. o náležité fixaci podprsenkou ani nemluvě. Pokud máte nejistotu, navštivte svého operatéra.
Srdečně vás zdravím, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 8. 2021
Zmenšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 1. 3. 2022
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 6. 6. 2023
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 10. 2010
Modelace prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 6. 11. 2008
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 19. 6. 2015
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 22. 10. 2007
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 26. 3. 2015
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 24. 6. 2020
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 15. 3. 2015

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi