Dobrý den jsem 3 měsíce po augmentaci podprsní rýhou 375 ml pod sval mám dotaz zda je ještě nějaké omezení ve vykonávání různých činností jako je sport , fyzická práce atd .. nebo se mohu plně věnovat naprosto všemu.Zdá se že je vše v pořádku jen někdy jakbych řekla ,, vím že je mám,, :-))
V tom případě můžete již vše naplno bez omezení.Jen jizvu neopálit, dokud je červená. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Dobry den, venuji se nekolik let bodyfitness, zvazuji augumentaci. Můj dotaz je, kam ulozit implantat? Mám dost vypracovane prsni svalstvo, s malým množstvím tuku. Velikost bych chtela tak 200-250ml. Trenuji poměrně těžce, bench-press, tlakové cviky na prsa atd. Děkuji.
Dobrý deň,
vo Vašom prípade sa mi zdá najrozumnejšie umiestnenie implantátu pod svalový 'obal' tzv. fasciu. Technika sa volá subfasciálna augmentácia a najmä u fitnesiek nespôsobuje neprirodzený pohyb implantátu pri napínaní prsného svalu, ale zároveň poskytuje jeho dostatočné krytie v hornom póle prsníka. V poslednom roku som augmentáciu do subfasciálnej úrovne robil cca u 10 pacientiek a výsledky sú výborné.
S pozdravom
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.