Dobrý večer, zajímalo by mne, jestli je zvětšení prsou vhodné, i když mám rozdíl mezi pravým a levým prsem cca jednu velikost. Tato nesouměrnost je zřetelná i na první pohled a dělá mi problémy i co se týče spodního prádla. Je mi 24 let, děti zatím nemám a paní gynekoložka mi sdělila, že už se velikost nesrovná. Doporučila mi plastickou operaci a zároveň mi sdělila, že v tomto případě by mi mohla část zákroku hradit pojišťovna, je to možné? Jak se postupuje při operaci, pokud se vezme v úvahu velmi patrná nesouměrnost? Lze nechat zvětšit pouze jeden prs? A nakolik takovýto zákrok vyjde? Děkuji za odpověď.
Evo,v tomto věku doporučuji řešit asymetrii zmenšením většího prsu přip.modelovat obě.jen tak se dosáhne stejného tvaru a velikosti,je zaručeno,že se v těhotenství budou prsa chovat stejně,co se neděje pokud jsou vloženy různé implantáty.Pokud po rovnání prsou je velikost nedostatečná je možno vložit stejně velké implantáty.moje pracoviště nemá na tento výkon smlouvu s pojištovnou.Cena výkonu je okolo 25tispřípadné vložení implantátů plus 24tis.
Dobrý den. Pojišťovna může hradit operaci pouze pokud se provádí jednostranná redukční mammoplastika - to znamená, pokud se zmenšuje větší prs tak, aby se velikostí a tvarem podobal prsu menšímu. Zvětšování prsu pojišťovna nehradí. Pokud si necháte jednostranně vložit implantát (případně vložit implantáty různé velikosti do obou prsů), počítejte s tím, že prsy budou stejné pouze co do objemu. Jejich tvar se může i dosti výrazně lišit. S pozdravem MUDr. Jan Doskočil, SANUS Hradec Králové.
Augmentací - tedy vložením implantátů - se jistě dá dobře vyrovnat případná asymterie a takové operace provádíme poměrně často. Jsem si témeř jist, že žádná pojišťovna Vám tento výkon, který je považován za kosmetický, neuhradí. O všem dalším Vám mohu říci až po Vašem vyšetření.Zdraví Dr Svoboda
Dobrý den, děkuji za dotaz. Tedy, lze zvětšit pouze jeden prs a cena se odvíjí od užitého implantátu. Na další otázky Vám dokážu odpovědět až po konsultaci. Nashledanou, Dr. Remeš, ********, SANUS HK
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.