Nekonečný serom v prsu?

Denise93
Denise93
27. 3. 2017 · Poslední odpověď: 29. 3. 2017

Dobrý den, včera jsem byla 14 dní po augmentaci prsou, 385ml pod sval, předtím jsem skoro žádná prsa neměla. Při mazání jizev, jsem si hnula s takovým velkým strupem, který jsem měla a začala mi z prsu vytékat naoranzovělá lepkavá tekutina. Můj operátér mi řekl, že je to serom a at všechno vymasiruji ven. To jsem udělala, úplně jsem potom cítila pod prsem a okolo nej duté místo. Každopádně, po vymackani jsem si porovnala prsy a to zdravé je podstatně větší. Ráno po probuzení jsem si z prsu vymačkala další tekutinu, pořád se mi to naplňuje. Dodávám, ze 6 pooperační den mi to "zdravé" prso nateklo a dostala jsem horečky, brala jsem antibiotika.

Je normální, že se mi tekutina v prsu stále tvoří? A pokud mám serom i v druhem prsu, jak to poznám?

Děkuji za odpovědi, možná se mi můj operater ozve dřív, ale i tak je dobré si přečíst více názoru.

Denisa

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Přestaňte se zabývat internetem a jděte ke svému operatérovi třeba hned dnes !

dr schmoranzová

Dobrý den, namístě je kontrola Vaším operatérem, UZ vyšetření prsou a odebrání vzorku seromu na bakteriologické vyšetření a event cílená léčba antibiotiky či chirurgická revize.
S pozdravem Dr.Horyna Pavel

2 adresy v Praha (kraj), Ústecký kraj...

Dobrý den, asi není dobrý nápad čekat, až se Vám operatér sám ozve. Je na místě kontrola stavu. dr.Paděra

Dobry den , stav neni normalni, navstivtr sveho chirurgs. Dr vraspitovs

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Lipofilling prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 8. 2021
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 4. 2018
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 24. 6. 2020
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 2. 2020
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 17. 6. 2008
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 4. 2014
Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 10. 2023
Abdominoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 5. 6. 2009
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 13. 7. 2021
Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 5. 2009

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi