Dobrý den, včera jsem byla 14 dní po augmentaci prsou, 385ml pod sval, předtím jsem skoro žádná prsa neměla. Při mazání jizev, jsem si hnula s takovým velkým strupem, který jsem měla a začala mi z prsu vytékat naoranzovělá lepkavá tekutina. Můj operátér mi řekl, že je to serom a at všechno vymasiruji ven. To jsem udělala, úplně jsem potom cítila pod prsem a okolo nej duté místo. Každopádně, po vymackani jsem si porovnala prsy a to zdravé je podstatně větší. Ráno po probuzení jsem si z prsu vymačkala další tekutinu, pořád se mi to naplňuje. Dodávám, ze 6 pooperační den mi to "zdravé" prso nateklo a dostala jsem horečky, brala jsem antibiotika.
Je normální, že se mi tekutina v prsu stále tvoří? A pokud mám serom i v druhem prsu, jak to poznám?
Děkuji za odpovědi, možná se mi můj operater ozve dřív, ale i tak je dobré si přečíst více názoru.
Denisa
Přestaňte se zabývat internetem a jděte ke svému operatérovi třeba hned dnes !
dr schmoranzová
Dobrý den, namístě je kontrola Vaším operatérem, UZ vyšetření prsou a odebrání vzorku seromu na bakteriologické vyšetření a event cílená léčba antibiotiky či chirurgická revize.
S pozdravem Dr.Horyna Pavel
Dobrý den, asi není dobrý nápad čekat, až se Vám operatér sám ozve. Je na místě kontrola stavu. dr.Paděra
Dobry den , stav neni normalni, navstivtr sveho chirurgs. Dr vraspitovs
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.