Dobrý den,chci se optat kde je nebo spíše kdo dela nejlevnější augmentaci prsou.Děkuji
"No potěž pánbůh"
Není dobré hledat pracoviště podle ceny. Jsem soudním znalcem v tomto oboru a většinou se na mne obrací klientky z "nejlevnějších pracovišť", tedy hledat pracoviště podle ceny NEDOPORUČUJI.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích a pak si vybrat. Pracoviště nemusí být "skleněné", ale z lékaře musíte vycítit zkušenost. Berte to tak, že je to zásah do Vašeho těla a efekt by měl být co nejdelší.
Můžete se stavět také u nás. S augmentacemi mám více než 20 leté zkušenosti.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den,
v tomto oboru byste měla hledat především kvalitu. Zkušený plastický chirurg si totiž za svou práci nechá zaplatit. Není to jen o praxi, ale také o neustálém vzdělávání se, účasti na světových kongresech, poznávání nových trendů v plastické chirurgii, aby mohl nabídnout to nejlepší. A to není zadarmo.
S pozdravem
MUDr. Ján Pilka
klinika Aesthevita
Dobrý den, odpovím stručně, kvalitě by měla odpovídat cena. Doporučuji klidně absolvovat více konzultací.
S pozdravem Dr.Horyna Pavel
Naprosto souhlasím s MUDr.Tomáškem:) zdravi dr vraspirova
Dobry den rada bych si nechala zvetsit prsa ale tlacoi me cas , prosim o info kdo by to zvvladl spis mel volny termin jeste v unoru dekuji za odpovedi
Dobrý den.
Souhlasím s doc. Šmuclerem.
Jde o správné rozhodnutí, psychickou pohodu, předoperační vyšetření, také vyšetření prsů, rodinnou zátěž stran onemocnění prsů.
V klidu zvolený operační termín a místo, správná velikost implantátů na výšku a k vaší podstavě a velikosti prsů ponese i plody vaší spokojenosti.
Doporučuji zvolnit. Ženy chtějí řadu věcí rychle, ale tady bych určitě nespěchala.
Zdravím
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.