Narok na reoperaci/nespokojenost s vysledkem

TerezaEllaSokolicek1
27. 8. 2022 · Poslední odpověď: 4. 9. 2022

Jsem vice nez dva mesice po augmentaci prsou, nicmene nejsem spokojena s vysledkem, a to konkretne prave strany. Prso je vyrazne vetsi, vyrazne nize, objem v dolni polovine prsu je take vyrazne vetsi. Mym pozadavkem byla drobna prsa, jelikoz jsem chtela jen vyrovnat asymetrii. Prso je z meho pohledu velmi neprirozene vypadajici, jako bych pod kuzi mela pulmic a mam pocit, ze umisteni implantatu je az moc nizko, nehlede na to, ze velikost je take vyrazne jina. Dle meho operatera je asymetrie normalni zalezitost a pry si zvyknu. Nesla jsem na operaci s tim, abych si zvykala na vysledek, ktery neodpovida memu pozadavku. Rada bych si nechala udelat reoperaci jednoho prsu, ma smysl o ni usilovat na soucasne klinice, nebo je lepsi se objednat k jinemu operaterovi?

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
záleží na vás a na vašem chirurgovi, jak se domluvíte, nebo jestli chcete operaci na jiné klinice..
S pozdravem
Dr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)

Vážená slečno, po internetu se velmi obtížně radí a to v situaci kdy neznám Váš předoperační stav /foto/. Na fotkách je patrný větší objem pravé strany. Imponuje to jako přítomnost tekutiny v dutině kolem implantátu. Proto by Vás měl poslat Váš operatéra na UZ vyšetření poprsí. Pak se /možná/ vysvětlí ten větší objem. Ostatní parametry poprsí mi připadají v mezích normy. Samozřejmě netuším, co jste od operace očekávala. Případná reoperace je teoreticky možná až po 1 roce, což je doba stabilizace všech tkání kolem implantátů. Spíše důvěřujte svému lékaři.
Mějte se hezky, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Labioplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 10. 11. 2009
Labioplastika
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 9. 9. 2011
Injekční výplně
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 6. 2023
Neinvazivní liposukce
1 odpověď, nejnovější odpověď: 19. 7. 2022
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 8. 2012
Zvětšení penisu
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 21. 2. 2015
Labioplastika
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 7. 3. 2018
Rhinoplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 7. 7. 2015
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 4. 2019
Rhinoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 4. 2022

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi