400ml - nadměrná velikost?

Uzivatel
3. 7. 2007 · Poslední odpověď: 4. 7. 2007

Dobry den, rada bych Vas pozadala o nazor na impl pres 400ml. Opravdu je to nadmerna, malo pouzivana velikost? Ja mam nyni anatomy 350ml, jsem sice stihla, ale 180cm vysoka. Prsa zdaleka nesplnuji me predstavy, nyni mam 80B. Prala bych si prsa cca o cislo zvetsit, na plna C. Ale na konzulaci mi bylo receno,ze impl 450ml mi nedaji (vesly by se, v tom problem neni), ale ze se casem prsa provesi, i kdyz jsou pod svalem a nebudou pekna. Je to pravda? Mohou se provesit, kdyz je drzi sval? A vyresilo by vubec 100ml muj pozadavek? Muze 100ml odpovidat zvetseni o jedno cislo nebo by to byly vyhozene penize? Nebo bych mela zvazovat vetsi impl? A zaroven obejit vice konzulaci, kde budou ochotni mi vyhovet? Da se rici, ze cim vetsi impl, tim vetsi predpoklad pooperacnich komplikaci, napr kapsule? Omlouvam se za tolik otazek, ale neni mi jasne,proc se lekari brani vlozeni vetsich impl, i kdyz je to technicky mozne. Dekuji. A.

Reklama

odpovědí (5)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Bez vašeho vyšetření vám neumím poradit. To, zda jsou implantáty "pod svalem" není vůbec podstatné - sval je stejně nijak významně nedrží. Rovněž pouze objem (350 či 400 ml) nic neříká, velice záleží na tvaru a typu implantátů.Rovněž tak netvrdím, že nějaké implantáty zásadně nedávám - před několika lety jsem použil i implantáty podstatně větší a pacientka vypadala ( a dodnes vypadá ) velmi dobře a je spokojená. Prostě každá žena potřebuje něco jiného a co to je se nedá po internetu určit. Zdraví Dr Svoboda

2 adresy v Praha (kraj), Středočeský kraj...

Dobry den.Pri reaugmentacich implantay velikosti 400 ccm vkladam pomerne casto,zavisi od konkretniho nalezu u kazdeho pacienta.V pripade,ze Vam bude vyhovoat jedno z mych pracovist v Brne,anebo na severni Morave,rad Vas uvitam na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polak,*******

3 adresy v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj...

Alexandro,nejsem zastáncem velkých prsou,používám pro první augumentaci 22O-300ml,nezáleží jen na obsahu,ale na dimenzipo sval vysoký profil pod žlázu střední.Pro sekundární augumntaci záleží ,jaký impl.tam je a aby měla výměna efekt nebráním se implantátúm 450 a víš.Je to případ od případu.

Dobrý den. Zda lékař odmítá zavést implantáty určité velikosti neovlivňují jen"technické" aspekty, ale i zkušenosti, názor a estetické cítění operatéra. Chce se mi říci : Díky Bohu. Velké implantáty je třeba užít skutečně vzácně. Zkuste další pracoviště, třeba najdete lékaře s jiným názorem. Nashledanou, dr. Remeš

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Vaginoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 1. 5. 2011
Nadměrné pocení
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 7. 1. 2015
Botulotoxin proti pocení
12 odpovědí, nejnovější odpověď: 20. 3. 2014
Nadměrné pocení
1 odpověď, nejnovější odpověď: 25. 7. 2014
Rhinoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 11. 2014
Vaginoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 5. 2018
Zvětšení prsou
14 odpovědí, nejnovější odpověď: 10. 5. 2011
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 4. 4. 2007
Zvětšení prsou
12 odpovědí, nejnovější odpověď: 7. 5. 2019
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 4. 2022

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi