Dobrý den,v říjnu jsem objednaná na augmentaci a řeším teď jestli budu schopna se potom starat o děti(1rok a 5let)Na 10 dní mám zařízené hlídaní,myslíte že to bude stačit?Malého musím nosit.Mám operaci raději odložit?Díky moc za odpověď.
10 dní v žádném případě nestačí. Nošení dítětě ne minim. 4-6 týdnů. Podle toho zvažte další postup. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Dobrý den, pokud Váš chlapeček nevydrží bez mámina náručí, pak raději operace odložte. Zvláště pak pokud byla plánována implantace pod sval. Srdečně zdravím.
Dobrý den.Pooperační období vyžaduje velkou opatrnost,zvláště pokud máte malé děti.U nás doporučujeme min.3 týdny nezvedat těžké věci.S pozdravem odd.plast.chir.-LD
Dobrý den. O děti se holt postarat budete muset. Radil bych, pokud možno, se vyhnout tomu, aby vám děťátko prvních šest týdnů při chování po prsou dupalo. A nebo aby prsy byly hlavní"překážkou" při jeho klouzáním po hrudi. Nashledanou, dr. Remeš
Podstoupila jsem augmentaci před dvěma lety. I pres pečlivou pooperacni peci se jedno h h posunulo vys. Nijak dramaticky. Nyni je ale asymetrie cim dal viditelnejsi. Podle operatera neni co spravovat.. mam se vydat za jinym lekarem?
Dobrý den. Doporučila bych podstoupit ultrazvuk napište mi na email eleganz.clinic@seznam.cz,a domluvíme se na konzultaci která je zdarma přineste sebou výsledek ultrazvuku.Zdraví Mudr. Šulcová Hejnalová eleganz clinic
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.