Mentor - jaký profil?

Bublina123
Bublina123
4. 11. 2019 · Poslední odpověď: 13. 11. 2019

Dobrý den, za pár dnů mě čeká zvětšení prsou společně s úpravou dvorců. Měřím 171 cm, váha 51 kg, pod prsy mám 72 cm. A panem doktorem jsme se dohodli na 300 ml, kulaté (původně anatomy). Mám stále obavy z velikosti, aby nebyly úplně malé a teď se jeste rozhoduji, jaký profil zvolíme. Přemýšlela jsem buď na vysokým nebo střední (moderate plus Mentor). Mým požadavkem je přirozenost. Co myslíte? .... chci aby to vypadalo zhruba jako na fotce.

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
takto dle fotky bych se též přikláněl ke střednímu profilu. Musí se to ale vidět a posoudit osobně.

S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa

Mají-li být prvé dvě fotky Vaše, pak na vysoké profily nejste vhodná, máte prsa už takto dost vysoká, tedy řekl bych, že střední profil je vhodný. Vysoké implantáty dělají prsa, které dost trčí. Vzácně jsem dal vysoké profily. 300 cc si troufám říci, že jsou lehce větší, ale ne moc. Ideální je to vidět a pak posoudit. Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Provádíme tzv " bezjizvé" zvětšení prsů z operačního přístupu v podpaždí. Dělám tennto výkon přez 25 let.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 11. 2007
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 30. 9. 2008
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 9. 2013
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 3. 2008
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 3. 2008
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 7. 12. 2018
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 4. 2021
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 21. 5. 2015
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 22. 4. 2015
Abdominoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 8. 2. 2008

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi