Dobrý den, před třemi dny jsem podstoupila operaci zvětšení prsou a včera jsem byla propuštěna domů, dnes ráno jsem si chtěla vyměnit ty ochranné polštářky a vydezinfikovat jizvy a když jsem jeden z těch polštářků pomalu sundávala z pravého prsa, tak mi z jizvy začala téci krev, ihned jsem polštářek přilepila zpátky a držela ho tam přitisknutý a krev přestala téci, teď nevím co s tím mám dělat, bojím se na to podívat znova a odnít polštářek. Své operatérce jsem už volala , ale momentálně není k dosažení. Prosím Vás o radu, co bych s tím teď měla dělat, bojím se, aby se mi tam něco nedostalo nebo aby se mi polštářek nepřilepil k rance. Děkuji
Dobrý den,
nemusíte se ničeho obávat.
Strhla jste si s krytím i kousek stroupku a proto došlo ke krvácení.Místo vydezinfikujte a znovu přelepte.Vše se zahojí a bude v pořádku. S pozdravem Smrčková -Klinika LLC Ostrava
Dobrý den,
žádnou paniku,nic se neděje,občas se stává,že ranka lehce krvácí a vytvoří se stroupek,nejedná se vyloženě o krvácení z rány,může to být jen po šití ranky.Nejlepším způsobem sejmutí gázy a předejití infekce je zakoupit malou lahvičku borové vody ( běžne prodejná v lékárně za 100kč) a pomalu polštářek polijte,poté se odmočí a zároveň bude ranka vydesinfikovaná.Nebude to pálit.Krásný den a ať se uleví sestřička Andrea
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.