Dobry den,jsem velice zoufala . Podstoupila jsem zvetseni prsou pred 3'mesici 450 ml jaky profil nevim. Bradavky mam vysoko a znemoznuje mi to si koupit podprsenku . Jedna bradavka miri i do strany . Mezi prsy nemam mezeru ale silikony nazvedli kuzi a vypada to velice nevzhledne. Jedno prso se mi zdeformovalo natolik ze neni na strane kulate ale sikme . Jsem rozhodla to resit. Operatorka chybu neuznava pry mam krasna prsa . Chci poprosit jak v tehle situaci postupovat . Jsem velice zoufala a zklamana . Stydim se za sva prsa mnohem vice nez pred tim. Dekuji za odpovedi . Prikladam fotku i pred zakrokem
Implantáty se jednoduše na Váš hrudník nevejdou,myslím,že jde dokonce o synmastii-tj.že se prsní implantáty uprostřed spojují.Po boji je každý moudrý,ale u Vás se mělo jednat o implantáty okolo 300ml.
Synmastie se řeší obtížně,vždy je nejlépe se obrátit na operatéra,který ví co a proč dělal.
Dobrý den, souhlasím s kolegyní Točíkovou. I podle mě se jedná o synmastii po vložení příliš velkých implantátů. dr.Paděra
Prsa jsou opravdu nevzhledná, ale hlavně proto, že jste to výrazně přehnala s velikostí implantátů. Pochopil jsem to, že poslední foto je původní velikost. To je průměrná velikost prsů a Vy jste si asi měla rozhodnout lépe velikost, ne-li vůbec nepodstupovat zvětšení. Dnešní děvčata místy nemají soudnost. Na hrudník se tyto Vaše implantáty nevejdou. Z mého pohledu je chyba na obou stranách Vy jste neměla požadovat větší implantát ne-li vůbec operaci zvětšení prsů a kolega neměl vkládat tak veliké implantáty a uvolňovat prostor až ke hranici meziprsní rýhy, kterou přerušil a zvedla celý hrudník do jednoho valu. Ale nechci kritrizovat z fotky, berte to jen jako názor při pohledu z fotky. Jinak se to musí vidět, aby se odborník mohl zodpovědně vyjádřit. Ideální je dožádat se dokumentace - operační vložky, ne kterou jako klient máte zákonný nárok.
Určitě se obraťte s touto objektivizací situace ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.