Jsem po zvětšení prsu. Velikost 33O ml pod sval. po operaci bylo vše v pořádku drobná asymetrie (jedno prso bylo malinko výš ale velikost stejná ) vzhledem ke krátké době nebyl důvod k panice. Zhruba po 14 dnech mi v jednom prsu praskla céva a došlo ke krvácení do prsu. krvácení se operací vyřešilo. Teď je ovšem prso viditelně menší a má i jiný tvar než to zdravé. Bylo mi řečeno že tam byla sraženina a došlo k tomu při výškrabu a čištění. co s tím srovná se to samo nebo bude potřeba vyměnit implantát za jiný ( profil či velikost ) ? jaké jsou s touto komplikací zkušenosti?
Řešit takovouto situaci mohu jedině když Vás uvidím, abych jí mohl objektivizovat. Když tak přineste dokumentaci, operační zprávy a vše co Vám bylo prováděno na papíře napsáno. Pak lze takovouto specifickou situaci řešit.
Chcete- li pak se na konsultaci (500,-.) můžete objednat na 607990077, v dopoledních hodinách i na 604303877, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.