Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jsem 14 po zákroku úprava prsou vč. zvětšení vybrala jsme si implantáty polytech 315 ml, kulaté ( rozhodovala jsme se ještě mezi velikosti 295 ml) přijdou mi prsa ale dost velké proti tomu co jsme chtěla a když jsem si přikládala svoji podprsenku kterou jsem kdysi nosila ( zhubla jsem a kojila - totálně jsem přišla o prsa) a i ta mi je teď mala. Chci se zeptat jak dlouho opadá otok po zákroku a jestli se prsa ještě po zákroku nějak vyformují a trosku si "sednou"? Děkuji
Oproti názoru zkušeného kolegy Paděry se domnívám, že jakýsi otok po výkonu je a opadá průměrně do 3 měsíců od operace, stejně jako se domnívám, že tvar prsu se trochu do roka mění a tedy lze stav kompresí, masážemi lehce upravit.
Vše záleží na komunikace s operaterem.
Já kupříkladu když mám klientku u které se mi něco nezdá tak jí do roka od operace honím častěji na kontroly, doporučuji masáže, nošení podprsenek a podobně už jen proto abychom nemuseli po roce něco korigovat. S konservativní léčbou máme dobré zkušenosti. Věřte svému operaterovi.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den, určitě si nepředstavujte, že vstřebání otoku podstatně zmenší prsa.Po nějaké době mohou prsa povolit a lehce poklesnout, ale nijak se nebudou modelovat. Modelace je podstatou jiné operace. dr.Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.