Dobrý den, jsem 11 týdnů po augmentaci. Mám implantáty zn. Polytech, kulaté, vysoký profil, 360 ml, pod sval. Trápí mě, že mám jedno prso pořád větší. Bojím se, že už se to nesrovná. Před augmentací jsem neměla vůbec žádná prsa, ani asymetrii. Pan doktor mi řekl, že to je tím, že jsem pravák a že tu ruku více zatěžuji. Do práce díky covidu nechodím. Doma dělám jen běžné domácí práce. Pooperační podprsenku nosím stále. Pás jsem měla nosit pouze týden. Za každý názor moc děkuji.
Dobrý den,
Augmentaci jsem podstoupila před 14 dny, ale bohužel mam každé prso jinak velké. Je možnos, že se to ještě srovná? Před plastikou jsem měla malou asimetrii a proto jsme do levého prsa zvolili 425ml a do praveho 400ml. Trápí mě to protože to je dost znatelné. Předem děkuji za odpověď
Dobry den, no nevim, zdali se vse srovna, připadá mi, že prsní implantáty jsou uložené vysoko pod svalem a ještě nesouměrne;(zdravi dr vraspirova
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.