Dobry den, jsem téměř 2 týdny po zvětšení prsou. Bohužel jedno prso mám vetsi než druhé. Zdá se, že vetsi prso je nateklé, lehkou bolest cítím ale u menšího, jako kdyby bylo stažené. Co to muze byt? Na kontrolu už jsem objednána.
Dobrý den, důvodů může být více, včetně případné přítomnosti krve v dutině kolem implantátu. Ale podle fotografií nelze provádět pooperační kontroly, je nutná kontrola osobní. dr.Paděra
Dobrý den,
zatím je velmi brzo na celkové hodnocení, jste krátkou dobu po operaci. V případě pochybností je nutná osobní návštěva u Vašeho operatéra.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Dobry den, vydrzte, jste kratkou dobu po operaci a stav se jeste uoravi
Je to brzo hodnotit a musí se to hodnotit osobně, zajděte tedy ke svému operatérovi. Může to být i otok, ležte jen na zádech a ne na boku, i to může být příčina.
Chlaďte si více větší stranu.
Zdraví Dr. Tomášek
Prosím, hodnoťte naše připomínky.
Pokud jste pravačka,implantát je pod svalem,může to být mohutnějším svalem na pravé straně.Lze to pozorovat u pacientek,které nesouměrně zatěžují dominantní stranu-kadeřnice např,.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.