Dobrý den, Obracím se na Vás s dotazem. Jsem 17 měsíců po augmentaci prsou- implantáty motiva demi profil 340ml. V obou prsou se mi objevila deformace, která mě velice trápí. Po konzultaci vím, že je to na reoperaci, ale nikdo mi neřekl důvod, proč se to stalo? Na internetu jsem se dočetla, že je to špatným vložením implantátu. Děkuji za odpověď a zda se to dá reoperací opravdu opravit.
Dobrý den,
ano nejspíše se jedná o double bouble deformitu. To, že je to špatným vložením implantátů, není nejspíše pravda, zejména, pokud se to objevilo až téměř rok a půl od implantace.
Příčinou je to, že původní podprsní rýha je výrazná a dělá zářez na prsu nad implantátem. Pokud je riziko vzniku této deformity před operací, existují manévry, jak tomu předejít, nejsou ale stoprocentní. Stejně tak i reoperace nemohou 100% garantovat úpravu.
Proč se to objevilo tak dlouho po operaci, je otázkou, většinou to probíhá naopak, po operaci je to jemně vyznačeno a pak to většinou zmizí. Možná, ale to nevím, jste třeba více zhubla a tuk, který propadlinu maskoval, vymizel.
S pozdravem
M. Molitor
Dobrý den, pro posouzení o jaký typ deformace se jedná jen nutná osobní konzultace. Na tuto konzultaci se můžete přihlásit na telefonním čísle 703 142 070. S pozdravem. Dr. Šatanková
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.