Jak moc se meni prsa po augmentaci pod sval mesic, dva mesice, tri mesice a pak po pul roce? Ma zde nekdo zdokumentovane? Dekuji
Dobrý den, z hlediska velikosti ani tvaru neočekávejte žádné velké změny v řádu několika měsíců po operaci. dr.Paděra
Většinou se jen lehce zaboříme do vlastní fotodokumentace. Tuším, že ani vy byste nechtěla, abychom i Vaší fotodokumentaci nějak výrazně presentovali. Konsultaci se rozhodně nebráním.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Já osobně dokumentuji augmentace před, měsíc po a 3 měsíce po. V této době se domnívám, že se prsa relativně vykreslí. Chtěl bych i kontroly po roce, ale klientky mi na tuto "fotokontrolu" chodí zřídka.
Dobry den. Najde se zde, prosim, plasticky chirurg, u ktereho je mozne podstoupit augmentaci prsou implantaty Mentor s HLADKYM povrchem. Ne texturovanym, ktery se v Evrope bezne pouziva. Dekuji V.
I mne by zajímalo proč chcete materiál u kterého je častější pravděpodobnost rizik, jako je kapsulace a podobně.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.