Dobrý den, ráda bych se zeptala ohledně modelace a augmentace prsu. V prosinci 2019 jsem podstoupila operaci, prsa si pomalu začínají sedat, dělat hezký tvar, ale stále jsou ještě dost " pevná " pooperační podprsenku nosím stále ještě každý den na spaní, když ulehám a prsa jdou od sebe, pořád mě bolí hodně bradavky ( jsem po modelaci okolo bradavek a pak mam dolu kotvu ), jak dlouho asi přetrvává ta to bolest ? A v jednom prsu občas cítím zvláštní bolest, která když se otočím / ohnu / lehnu si .... tak jakoby mi tam něco přirůstalo / nalepilo se mi tam a při pohybu se mi to " odtrhávalo " nevím, jak to správně popsat ...děkuji za odpověd
Od prosince byste měla být už ready, avšak pocity a trvání pobolívání je silně individuelní. Mějte trpělivost a probírejte situaci se svým operaterem.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Dobrý den,
musím souhlasit s kolegou Paděrou.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Dobrý den,
dyskomfort ve smyslu různě velkých bolestí (a různé kvality) vás žel může doprovázet i trvale. Takový stav je však spíše vzácností. Osobně jsem se setkal s několika pacientkami, u kterých bolesti opadly i po jednom a půl roce.
souhlasím s kolegou paděrou, hezký den prof dušková
Dobrý den, uvolňování vnitřních jizev - srůstů , někdy trvá dlouho. Většinou po roce již nelze očekávat změnu. dr.Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.