Dobrý den, 3. 2. jsem podstoupila zvětšení prsou (tubularni), Motiva 1050 ml, však se mi po zvětšení stalo toto, viz foto... bude nutná reoperace nebo se prso ještě zprofiluje? DEKUJI za radu a Váš čas
Dobrý den, tohle je typická deformita tzv dvojité bubliny - doble bouble deformity, která bohužel někdy může vzniknout. Objeví se nejčastěji u zvětšení tubulárních prsou nebo pokleslých prsou bez modelace. Původní podprsní rýha je ostrá a zůstává viditelná nad implantátem. Někdy se stav upraví, často je ale nutná reoperace, někdy pomůže tzv fatgrafting, někdy se musí provést uvolnění původní podprsní rýhy a rozprostření prsní žlázy, někdy se musí udělat modelace prsou.
Domluvte se s Vašim operatérem na dalším postupu.
S pozdravem
M. Molitor
Dobry den, dnes jsem 17. den po operaci, jedno prso vypadá dobře, už si celkem sedlo, druhé však má ještě takový divný tvar, myslíte, že toto je finální výsledek, nebo si to ještě sedne a bude to hezké? 400 ml implantáty Motiva Ergonomix
Dobrý den,
proberte se svým operatérem, který Vás vyšetří a doporučí další postup.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Prosím o radu. Rozhodla jsem se pro augumentaci prsou. Po konzultaci s lékařem mi bylo řečeno, že mám tuberozní prsa a jedno prso menší. Augumentace bude bez bez modelace, ale lékař řekl, že aby se srovnala asymetrie, dostanu do každého prsu jinou značku implantátu. Mám obavy jak budou prsa vypadat časem, aby např. jedno nebylo tvrdší nebo jiné tvarově. Prosím o názor, zda je toto běžný postup mít v jednom prsu značku Mentor a v druhém jinou. Děkuji za Vaše odpovědi
Dobrý den,
lékař pravděpodobně myslel jiný objem implantátu nikoliv značku. V případě zájmu s Vámi rádi prokonzultujeme na osobní a nezávazné konzultaci.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Klinika YES VISAGE
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.