Implantát nízko tři měsíce po augmentaci

Anonymní
31. 1. 2022 · Poslední odpověď: 15. 2. 2022

Dobrý den. Jsem 3 měsíce po augmentaci prsou 375ml/polytech anatomický- váha 52kg. Nechtěla jsem nějaký nepřirozený extrém, zpočátku než opadly otoky jsem byla paradoxně spokojenější než teď. Nejde o tvar, ale o to, že mi přijde, že mi opravdu o dost spadly a začínají dle mého velmi nízko. Otázka je, co se s tím dá dělat ? Lze to nějaký způsobem povytáhnout ? A jak to řešit s lékařem? Opravdu dlouho jsem na to šetřila a nemohu si dovolit vše zaplatit znovu :-( Děkuji za odpověď.

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
ano, prsa jsou nízko, měla byste se domluvit na řešení s vaším operatérem.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)

Dobrý den,
zkuste probrat s operatérem aktuální stav a další možnosti, případnou reoperaci.

S pozdravem
MUDr. Lubor Mrňa
Klinika YES VISAGE

Vážená slečno, na fotografii je patrná asymetrie, měla byste si na toto tema při kontrole promluvit se svým operatérem. Nechci Vás strašit, po 3 měsících je zřejmě pozice implantátů již stabilizovaná a výhledově asi bude nutno uvažovat o přeoperování pokleslé strany, resp. posunu implantátu vzhůru na úroveň strany opačné. Porovnáním fotografií před operací a současných se může i vysvětlit, proč k problému došlo. Při nacenění korekce by mohlo pracoviště přihlédnout k Vaší dřívější platbě - tohle je jen můj názor.
Mějte se hezky, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 20. 12. 2015
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 11. 2017
Modelace prsou s augmentací (pomocí prsních implantátů)
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 4. 2023
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 8. 2009
Modelace prsou s augmentací (pomocí prsních implantátů)
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 3. 2023
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 3. 2014
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 30. 7. 2014
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 30. 1. 2013
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 20. 11. 2013
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 8. 2021

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi