Dobrý den. Jsem 3 měsíce po augmentaci prsou 375ml/polytech anatomický- váha 52kg. Nechtěla jsem nějaký nepřirozený extrém, zpočátku než opadly otoky jsem byla paradoxně spokojenější než teď. Nejde o tvar, ale o to, že mi přijde, že mi opravdu o dost spadly a začínají dle mého velmi nízko. Otázka je, co se s tím dá dělat ? Lze to nějaký způsobem povytáhnout ? A jak to řešit s lékařem? Opravdu dlouho jsem na to šetřila a nemohu si dovolit vše zaplatit znovu :-( Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
ano, prsa jsou nízko, měla byste se domluvit na řešení s vaším operatérem.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den,
zkuste probrat s operatérem aktuální stav a další možnosti, případnou reoperaci.
S pozdravem
MUDr. Lubor Mrňa
Klinika YES VISAGE
Vážená slečno, na fotografii je patrná asymetrie, měla byste si na toto tema při kontrole promluvit se svým operatérem. Nechci Vás strašit, po 3 měsících je zřejmě pozice implantátů již stabilizovaná a výhledově asi bude nutno uvažovat o přeoperování pokleslé strany, resp. posunu implantátu vzhůru na úroveň strany opačné. Porovnáním fotografií před operací a současných se může i vysvětlit, proč k problému došlo. Při nacenění korekce by mohlo pracoviště přihlédnout k Vaší dřívější platbě - tohle je jen můj názor.
Mějte se hezky, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.