Ahojky, mozna opakujici se dotaz..ale jsem 2 mes.po operaci a od ledna chci zacit zase cvicit a chtela bych dat dolu tak 6-7kg z toho asi 2kg sou vanocni zrani :-D myslite ze to muze nejak ovlivnit nebo pokazit vzhled prsou? Mam pod sval 315ml a vypadaji krasne prirozene.
to je nejspíš zbytečná obava, protože implantáty se hubnutím nezmenší, podmínkou je však objem a charakter tkáně vašich prsů před implantací, na to vám může ale odpovědět jen ten, co vás operoval, hezký den prof dušková
na vaši hmotnost jsou implantáty spíše větší, ale když vám vyhovují, je to váš vkus a nikdo to nemůže zpochybňovat, nicméně právě proto bych já radila neposilovat prsní svaly 3 měsíce, přeji hezký den prof dušková
Je to na operaterovi, ten ví co uvnitř dělal. Já osobně po měsíci dovoluji "augmentacím" už cvičit.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí
záleží na tom, kolik jste vážila před operací a kolik vážíte v současnosti, máte-li implantáty pod svalem, jistě víte, že plně cvičit I horní polovinu těla můžete za 3- 4 měsíce, přeji hezký den prof dušková
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.