Dobrý den, 23.8. mám podstoupit Augmentaci poprsí. Vzhledem k tomu, že jsem nikdy nebyla obdařená velkými ňadry, která se mi po odkojení dcery povolila (a ještě k tomu přispěl vělký úbytek váhy)se už moc těším :) Problém je v tom, že dceři je rok. Sice už sama chodí, ale pořád je ještě částečně závislá na mé náruči. Chci se tedy zeptat, jak moc a jak dlouho jí toto musím odepírat? Už jsem domluvená s maminkou i manželem, že mi ve všem pomohou, avšak vypočítali jsme jen 3 týdny, kdy bych byla v ,,opravdovém klidu,,. Myslíte, že po této době se budu moci začít pomalu navracet k normálu? Při konzultaci mi pan Alawa dal tolik informací, že mi tato otázka vypadla.... Děkuji Vám moc za radu. S pozdravem Sandra.
Dobrý den. Pokračovat v běžných denních aktivitách a vykonávat lehčí domácí práce můžete za 10-14 dní.Do6 týdnů se vyvarujte zvedání paží nad horizontálu.Těžší práce,zvedání břemen,cvičení posilování a jiné sportovní aktivity nejlépe postupně až po 2 měsících po operaci prsou a v elastické podprsence.Zdraví Mudr. Šulcová
Dobrý den,
doporučuji Vám měsíc fyzického šetření, neboť tak dlouho probíhá chirurgické hojení. Po jednom měsíci se můžete pokusit plně zatěžovat. Může tedy zkusit i zdvihnout dítě. Ve druhém měsíci však při tom zdvihání může cítit nepříjemné pocity, ale s implantátem se již nemůže nic stát.
S přátelským pozdravem,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg
Vše je velice relativní, nelze se srovnávat s jinou pacientkou. Ideální je měsíc být opatrná. Ještě ideálnější nebýt sobecká a nechat se operovat až bude dítěti vív a nebude potřebovat takovou mateřskou péči, jak říkáte. Kolegu jménem Alwa neznám, nebo podle jména ne. Určitě se však te s takovýmto problemem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích. Můžete se stavět i u nás.Zdraví Dr. Tomášek
Jen skromný dotaz nesouvisející s vaším dotazem.Zeptal se vás pan Alawa kdy jste přestala kojit vaši dcerku ?
S pozdravem Dr. Vrbický
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.