Dne 16,12, 2013 jsem podstoupila augmentaci. Vloženy implantáty Sebbin pod sval. Zdá se mi, že se mi dělá dvojíte prso. Přikládám fotky, každe prso je také jiné. Poslední kontrola po osmi týdnech proběhla bez lékaře, který byl v Alpách lyžovat. Prosím jak postupovat? Vídí rozdíl i ostatní nebo jen já?
Tuším, že jsem Vám reagoval i jinde. Dvojitá bublina někdy vzniká protože byl prs větší i před operací. Chce to ten chronický tlak na implantát a masáže a TO CO NEJDŘÍVE. Proberte to se svým operaterem.
Zdraví Dr.Tomášek
Dobrý den, z druhé fotografie je patrné, že důvodem může být moc velký implantát, který je navíc umístěn příliš vysoko. dr.Paděra
Dobrý den, příčinou je pravděpodobně tvar prsů před operací a nedostatek kůže v dolních částech prsů. Ve shodě s kolegyní Točíkovou bych doporučil používat elastický kompresní pás na prsa, který může kůži povolit a současně i kontrolu za přítomnosti lékaře. dr.Paděra
První rada-vytelefonovat si s operatérem kontrolu-v Alpách nebude věčně.Kdyby jste byla mou pacientkou poradila bych tlačit implantáty dolů pomocí prsního pásu,hlavně je netlačit nahoru.O jakou velikost a tvar se jedná?TOC
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.