dobrý den, měla bych dotaz. Po jak dlouhé době od augmentace se můžu opalovat děkuji
Po úplném zhojení ran, ale je vhodné neopalovat jizvy. Naopak, jizvy kolem bradavky se opálením maskují.
Krásný den :) Pomalu ale jistě se chystám na augmentaci prsou, ale potřebuji znát odpověď na můj dotaz. Samozřejmě jsem se koukala na internetu na nějaké debaty, ale nic jsem pořádně nezjistila. Pracuji jako kadeřnice a držím v ruce poměrně těžký fén (ne těžký fén, ale obecně těžší věc), pořád mám ruce zvednuté, kvůli natírání barev a podobně. Má otázka zní, jak dlouho po operaci je nutné zůstat v klidu a nepracovat? (v mém případě) Naplánovala jsem si 6-7 týdnů dovči, ale od lidí kolem slyším, že je to zbytečně dlouho a že 3-4 týdny bohatě stačí. Tak jak teda? :D Děkuju za odpovědi.
Záleží na metodice. Naše pracoviště zvětšuje metodou operačního přístupu z podpaždí. Po tomto výkonu je návrat do procesu sotva 2 týdny po výkonu. Záleží na prahu bolestivosti jedince. Tato metoda je možná citlivější než z operačního přístupu na , nebo pod prsy. Na druhou stranu v nahotě nejsou jizvy vůbec vidět a tak tuto metodu nazýváme "bezjizvé zvětšení "
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.