Dobrý večer, jsem 2 měsíce po augmentaci, řes v podprsní rýze. Vše probíhalo bez komplikací, pouze mne trápí to, že citlivost kůže na prsou je téměř nulová a to na celé spodní polovině prsů. Je to běžné? Měla by se citlivost upravit? Jelikož se jedná o dost velkou necitlivou část, dost mě to trápí. Necitlivá jsou jen na jemný dotek, např. silnější štípnutí trošku cítím. Děkuji moc za odpovědi...
Omezení citlivost se někdy stává, mějte trpělivost senzitivní nervy někdy dorůstají, ale velice pomalu, tak do roka od operace. A pokud necitlivost zůstane, tělo si zvykne, respektive mozek a Vám to už vadit nebude. Dvorce a bradavky jsou často zase naopak zvýšeně citlivé což je pro převahu pacientek příjemné, ale ty co měly vysokou citlivost jsou z toho nešťastné. Člověk si někdy nevybere.... Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Změny citlivosti bývají po augmentacích prsů běžné. Nezoufejte, převážná většina takových změn se za nějaký (ale delší) čas většinou zcela upraví k normálu. Zdraví
Dr Svoboda
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.