Dobrý den chtěla bych se zeptat jsem cca měsíc a půl od augmentace a mám stále červené jizvy.. je to normální? Stále je promašťuji modrou indulonou jak jsem se zde dočetla... díky za vaše odpovědi
Dobrý den Veroniko,
samozřejmě souhlasíme s lékaři, že jizvy potřebují delší čas na to, aby se zahojily a nebyly tolik viditelné.
Každopádně kdybyste proces hojení chtěla urychlit, doporučujeme Vám silikonové náplasti BIODERMIS, které jsou bezpečnou metodou, jak nevzhledné jizvy léčit a pomoci jim splynout s okolní zdravou tkání. Konkrétně bychom Vám doporučili plát silikonového gelu Epi-Derm ve tvaru kotvy, který by se perfektně přizpůsobil tvaru vaši jizvy.
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat nebo navštivte naše webové stránky a přečtěte si o produktech BIODERMIS více.
Produkty BIDEODERMIS můžete zakoupit
S přátelským pozdravem
Tým LIPOELASTIC
Dobrý den, stav je zcela v normě vzhledem k typu zákroku a pooperační době.
Jizvy tzv. "zrají" delší a je to velmi individuální. Každopádně na naší klinice doporučujeme, pro zlepšení a urychlení hojení i pro lepší výsledný efekt co nejdříve jizvy ozařovat buď biostimulačním laserem, nebo jinou formou fototerapie, v současnosti nejvýkonnější bio lampa Medisol.
S pozdravem
MUDr. Květa Gazdíková
dermatolog kliniky
Souhlas s Dr. Paděrou, je to individuální. Berte ro tak že skrze tento malý otvor se dovnitř "rve" veliký implantát, kůže se odírá a pak zašije. Barevné jizvy mohou být až do roka, buďte v klidu, pokud se nebudete výrazně opalovat a jizvy nezhnědnou pak bude vše zbarvené do barvy kůže.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Prosím, hodnoťte naše odpovědi
Dobrý den, je to normální, červené jizvy mohou přetrvávat i několik měsíců
dr.Paděra
Dobry den, mam zajem o zvetseni prsou. Stale hledam dobreho ale i levneho chirurga. Max do 45 000,- . Dekuji za rady....
Dobrý den,
Petra Clinic, Klinika estetické medicíny, provádí zvětšování, modelaci a korekci prsou pomocí výplně Aquafilling. Cena se odvíjí od množství použitého materiálu. Mohu Vás tímto pozvat na nezávaznou konzultaci, kde by cena byla upřesněna? Tel: *********
S pozdravem
Petra Řehořková
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.