Brnění ruky měsíc po augmentaci prsou

simo6152907
simo6152907
15. 3. 2016 · Poslední odpověď: 19. 3. 2016

Dobry den, jsem 4 tyden po augmentaci prsu a pred tydnem me zacala leva ruka {jsem levak} brnet-mravencit v malicku a prstenicku Stane se to, kdyz mam ruku v polo pokrceni{kdyz telefonuji, jim, pisi na pc,sedim a mam ruce na nohach...} trva to prakticky cely den!! Kdyz mam ruku dlouho pokrcenou, tak prestavam mit cit {odkrvuje se}. Neni mi to prijemne a mam strach az zacnu ridit auto.Musim porad zatinat pest abych nedostala krec. Prosim o radu: 1) jestli to je tim ze mam stahovaci podprsenku a pas a to mi nekde utlacuje prokrveni 2) nebo ze uz mesic lezim na zadech {utrpeni} a nemohu se pretocit na bok 3) porusene nervy po operaci 4) jine zdravotni komplikace o kterych nevim {cukrovka, syndrom karpalniho tunelu...}kdyz jsem byla na predoperacnim vysetreni tak by to asi zjisti, ne? Jeste jsem vycetla ze to muze byt zpusobene nedostatečné funkce žilních chlopní a nedostatečné pevnosti žilních stěn

Mockrat dekuji za odpoved

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
pokud obtíže přetrvávají doporučuji návštěvu neurologa a provedení elektromyografického vyšetření k vyloučení syndromu kubitálního kanálu, který by mohl mít podobné symptomy. Případně by se mohlo jednat o dekompenzovaný vertebrogenní algický syndrom. Podprsenku bych z toho neobviňoval, nucená poloha na zádech také nezpůsobuje uvedené obtíže. Pokud by došlo k poškození nervu při operaci, tak by se obtíže objevily velmi pravděpodobně ihned po ní. Nedostatečnost žilních chlopní se takto také neprojevuje. Kontaktujte neurologa spíše než Vašeho operatéra. A napište mi pak jak to dopadlo.
Zdravím

Kde byl operační vstup ? Pokud byl pod prsem, pak pravděpodobnost jakékoliv intervence vůči nervům horních končetin si nedovedu představit. Možná dlouhotrvajícím ležením na zádech po výkonu a nějaký vertebrogenní syndrom. Jinak chirurgicky asi nic...

Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg

Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 9. 6. 2008
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 11. 2017
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 30. 1. 2020
Modelace prsou s augmentací
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 8. 2021
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 12. 2013
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 4. 2023
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 12. 2017
Modelace prsou s augmentací (pomocí prsních implantátů)
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 17. 6. 2022
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 3. 2020
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 1. 2014

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi