Dobry den,prosim o radu.Jsem 14 dni po augmentaci,vse probehlo v poradku,za tyden jsem se uz citila dobře,ale pak po rizeni auta,kdyz jsem řadila,tak to bylo velice neprijemne,od te doby me boli a hlavne picha v pravem prsu,tak se chci zeptat,jestli jsem si nezadelala zbytecne na problém,jsem z toho nervozni,je to uz par dni a vůbec se to nelepsi.Dekuji za odpověď.
Dobrý den
Lehká práce po 15 dnech středně těžká po 4 týdnech plné aktivity po 6 týdnech
Auto manuál po 6 týdnech , automat po 4 týdnech .
Hlavně šetřit horní končetiny .
Jsem tu pro vás ;)
Vážená paní, bolesti po námaze v oblasti prsou , charakteru jak popisujete můžou být, spontánně by měly odeznít do cca týdne, pomoci můžou i dočasně běžná analgetika – pokud na ně nejste alergická – např. Algifen kapky, Ibalgin drg , Novalgin aj. , pokud není stav spojen např. s otokem či krevním výronem prsu. Pokud stav bolesti přetrvává déle, doporučuji se kontaktovat a realizovat vyšetření lékařem, který op. prsou provedl.
S pozdravem prim. MUDr.B.Vřeský
Nejspíše se jedná o to, že se při vytváření hojivé reakce kolem porušily i drobné srůsty, došlo k mírnému i krvácení. Ideální bude zajet na kontrolu za svým operatérem a snad provést i UZ postižené poloviny hrudníku pro případ zjištění výpotku, či krvácení tamtéž.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Prosím, hodnoťte naše odpovědi
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.