Kdy můžu být bez podprsenky?

Uzivatel
20. 3. 2008 · Poslední odpověď: 22. 3. 2008

Dobrý den, jsem 4 týdny po operaci, mám anatomy pod sval a mám a budu mít lipoelastic. podprsenku do 8. týdne od operace. Chtěla bych se optat, jestli po této době /8 týdnů/ můžu chodit i bez podprsenek nebo raději později a jak často se může bez, aby to nemělo nějaké následky. Předem Vám děkuji za odpovědi

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den. Svým pacientkám radím po 8 týdnech běžné prádlo, po 12 týdnech bez prádla. Podprsenka zpomaluje pokles prsů, ať jsou nebo nejsou po augmentaci. Nashledanou, dr. Remeš

Související dotazy

Bublina v prsu, přelévání gelu

phoebe124
phoebe124
30. 9. 2015 · Poslední odpověď: 2. 10. 2015

Dobrý den, jsem 5 týdnů po operaci - 275 ml, MPS, anatomické pod sval, poprsní rýhou... poslední týden už jsem byla vpodstatě bez bolestí. Včera mě začalo bolet (trochu) pravé prso jakoby od podpaží do půlku - jen vrchní část a když si ho prohmatám přijde mi jako bych cítila implantát a jak se v něm přelévá ten gel... naomak to nebolí, spíš jen takový tlak a jakoby bublina... jsem pravák, věnuji se fitness a do 4 dnů bych měla dostat menstruaci (pokud to na to může mít nějaký vliv) při poslední kontrole - 2 týdny zpět - mi pan doktor říkal, že se v pravém prsu malinko dělá kapsulace...každý den chvíli masíruji děkuji Markéta

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Nechte si udělat UZ prsů. Dobrý diagnostik vše pozná a pak vše řešte s operaterem.

Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
www.precizia.cz, davidtomasek@precizia.cz

Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 30. 10. 2012
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 3. 2010
Modelace prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 6. 2021
Obřízka
1 odpověď, nejnovější odpověď: 23. 3. 2017
Labioplastika
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 22. 3. 2022
Korekce jizev
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 10. 2023
Botulotoxin
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 8. 2019
Botulotoxin
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 11. 3. 2015
Křečové žíly
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 1. 11. 2016
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 8. 2021

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi