Dobrý den můžu vás poprosit o názor ke zvětšení poprsí bez operace např.prášky jako jsou DEKOLEN atd... Moc mě zajímá zda to nějak opravdu působí.L
Vážená paní, jsem plastický chirurg a objem poprsí dovedu zvětšit augmentační operací, jejíž výsledek nelze zpochybnit. Zcela upřímně Vám sděluji, že jakýmkoli práškům, mastem nebo jiným procedůrám které údajně poprsí zvětší nevěřím, považuji to za lacinou klamavou reklamu.
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.:*********
Dobrý den, nespoléhejte na slibovaný efekt zvětšení poprsí pomocí různých tablet, krémů apod. Marketing je mocný nástroj! Šetřte své peníze a pokud opravdu toužíte po zvětšení prsů navštivte plastického chirurga, na nezávazné konzultaci se dozvíte vše!
S pozdravem
MUDr. Petr Ondrejka
Máte na mysli nějaký konkrétní postup zvětšení prsou bez opersace ? MUDr.Lucák,Ostrava
Účinek jestli vůbec, je minimální a není nikdy trvalý.
S pozdravem dr. Entner, dr. Vrbický
Dobrý den. Preparáty založené na hormonální basi, např. antikoncepce, mohou velikost prsů po dobu užívání ovlivnit. Léky které máte pravděpodobně na mysli, např.reklamy v Tině, Rytmu života,a spol., jsou na zvětšení poprsí jen vyhozené peníze . Nashledanou, dr. Remeš
Je mi líto, ale já osobně se domnívám, že nepůsobí.
Alespoň jsem já nikdy žádný skutečný efekt neviděl.
Zdraví
Dr Svoboda
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.