Běhání s implantáty

Uzivatel
29. 3. 2007 · Poslední odpověď: 30. 3. 2007

Dobrý den, ráda bych se zeptala, za jak dlouho po operaci a zda vůbec je možné věnovat se běhání? Mám na mysli normální dlouhý běh někde v lese, žádné sprinty.. děkuji

Reklama

odpovědí (5)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobry den Jano. My doporucujeme pockat 2 mesice po vykonu. PEM

Klinika plastické chirurgie PEM
(0)

dobrý den, většinou mé klientky mají doporučeno,aby min.6 týdnů po operaci sport vynechaly, dále do 3 měsíců po operaci nosily elastickou podprsenku -lambadu. Po 3 měsících po operaci již je možné věnovat se sportu - běháníé normálně. dr. šulcová

záleží na uložení a velikosti implantátu, při pozici pod žlázou a velkých implantátech je výhodná sportovní podprsenka vždy, aby prsy váhou tak snadno nepovolily, ale můžete cvičit prakticky po zhojení, tedy za 2-3 týdny po operaci, při pozici pod svalem je doba omezení zatěžování prsních svalů dána možností jejich se přizpůsobením objemu implantátu, tedy u malých protéz a nepříliš pevném svalu zhruba 6 týdnů, u větších protéz a pevném svalu 3-4 měsíce, hezký den doc Dušková

Dobrý den, děkuji za dotaz. Svým pacientkám radím minim. 2 měsíce bez sportu. Další měsíc sport v elast. podprsence. Po té sportování v obvyklém ústroji. Nashledanou, MUDr. Robert Remeš, ****, SANUS

Našim pacientkám dovolujeme plnou zátěž po 6-ti týdnech od operace. S pozdravem MUDr.Pavel Kurial

3 adresy v Jihočeský kraj

Související dotazy

Zvětšení tuberózních prsou

papaya_1166906226
papaya_1166906226
18. 7. 2020 · Poslední odpověď: 29. 7. 2020

Dobrý den, mám zájem o zvětšení tuberózních prsou. Po přečtení několika diskuzí mě však vyděsil efekt "double bubble". Zajímalo by mě, zda je nějaká možnost jak tomuto efektu předcházet. Ráda bych podstoupila tuto operaci u zkušeného plastického chirurga, který má s touto vadou již zkušenosti.

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

pletete dva problémy dohromady: tuberozní prsy mají výhřez žlázy do dvorce a proto v těžkých případech to vypadá jako malý prs na prsu, druhá věc je double bubble, kdy se jedná o zdvojení podprsní rýhy, kdy ta původní přesune na dolní polovinu prsu se v důsledku velkého implantátu a nedostatečného rozvolnění tkáně, přeji hezký den prof dušková

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zmenšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 6. 2009

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi