B-lite implantát

rukolka
rukolka
27. 2. 2017 · Poslední odpověď: 3. 3. 2017

Dobrý den, chci jít na augmentaci a jsem u otázky výběru operatéra. Dočetla jsem se o B-lite implantátech. Mám se pídit po operatétech, kteří s ním pracují nebo si najít operatéra podle referencí a poprosit ho, zda by byl ochotný použít tento...? Je mi sympatická jeho lehkost oproti jiným a že se dá tak použít třeba i větší implantát a riziko poklesu se tím o trochu zmenší. Ale samozřejmě jako laik neznám historii výrobce a příp. rizika, která tato novinka(??) nese...

Reklama

odpovědí (7)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

O všem si můžete promluvit nezávazně s některým z našich lékařů, s B-Lite implantáty pracují všichni naši plast. chirurgové. Osobní konzultace je nejlepší způsob, jak můžete dostat srozumitelné odpovědi na všechny otázky a moci se ihned obratem doptat. Můžeme Vám nabídnout konzultaci v Praze či Liberci.

Vás uvidíme.

2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...

Dobrý den,
zatím jsme jediné pracoviště v ČR, které s B-Lite implantáty pracuje.

S pozdravem, MUDr. Kufa

2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...

Záleží na mnoha faktorech, já si své klientky kontroluji po augmentaci 1 rok po operaci a poté každé 2 roky včetně Soňa vyšetření prsu, pokud není žádný problem, není třeba implantaty měnit.Tento týden jsem měnila implantaty až po 18 letech;)))

Na našem pracovišti bych Vás musel vyšetřit a po té stanovit cenu. Do výše uvedené relace bychom se asi vešli. Nejraději mám přístup z podpaždí, aby nebylo nic vidět. Pak si stanovíme možnosti a další postup. Výměnu doporučuje FDA po 10 letech jako jiné typy, ale já nejraději čekám déle. Bylo by nutné se zdržet zde déle než 3 týdny pokud žijete v zahraničí. Volba operatéra je na Vás...

Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,

Cena je kolem 100000,-

Pokud budete chtít, objednejte se na konzultaci
dr vraspirova

Mně je též sympatická, \"lehce\" lehčí lehkost tohoto implantátu, méně už cena blížící se dvoj až trojnásobku standardního implantátu. Implantát je na omak lehce tužší a je možný jej vložit snad i z podpaždí odkud to nejčastěji vkládám.Dělám implantáty 25 let, tento model je na trhu od prosince loňského roku. Zatím mne o něj nikdo nepožádal. Můžete být první. Implantát Vám ukážu vysvětlím všechna pro i proti a pak můžete hodnotit své sympatie. Musím Vás však vyšetřit a pak si stanovíme možnosti a další postup.

Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 12. 7. 2017
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 11. 2017
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 5. 2022
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 5. 2. 2018
Zmenšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 18. 8. 2016
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 2. 7. 2014
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 6. 2009
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 27. 6. 2007
Zvětšení prsou
15 odpovědí, nejnovější odpověď: 27. 8. 2012
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 17. 2. 2008

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi