Augmentace a roztroušená skleróza

HelenkaK
11. 4. 2010 · Poslední odpověď: 13. 9. 2012

Dobry den, je mi 31 let a planuji augmentaci. Mam 2 deti a celkem jsem je kojila 26 mesicu, dokazete si predtavit co to s poprsim udelalo... Nikdy jsem nemela moc velka prsa, ale ted jsou mala a velice svesena a prazdna. Potrebuji konzultaci, operaci a aspon castecne zotaveni stihnout do 2. cervna, pak odletam do USA. Muzete mi prosim doporucit misto a DOBREHO doktora, nejlepe na jihocesku (Ceske Budejovice, Brno, Jihlava, J. Hradec, popripade i Praha), jde mi prednostne o vynikajici vysledek, pristup a cena je samozrejmne take dulezita. Dalsi vec je, ze od svych 25let mam rostrousenou sklerozu (RS). Mela jsem jen jednu prihodu a to optical neurautis (zanet ocniho nervu) a vse se dobre vylecilo. 2 roky jsem byla na medicine a ted uz 4 roky nic neberu, protoze jsem byla bud tehotna nebo jsem kojila a pak s druhym ditetem to same. Pro RS je tehotenstvi a kojeni velice dobre, jako by tuto chorobu pozastavily. Mela bych se vratit zpet na medicinu Avonex nekdy v cervenci '10. Pred mesicem jsem mela magnetickou renosanci a vse vypada dobre... Dekuji za odpoved. Hanka

Reklama

odpovědí (5)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

myslím, že už jste mne kontaktovala přímo, nicméně stejně jako v ordinaci i nyní vám doporučuji od každé zbytné zátěže tedy i od zvětšení prsů jednoznačně ustoupit, vaše dvě děti vás potřebují co možná zdravou a určitě velikost prsů v tom nehraje ani malou roli, přeji hezký den prof Dušková

Zkuste přijít na konsultaci, slibuji, jen, že si o tom zatím popovídáme, já Vám vysvětlím všechny své zkušenosti s problematiky RS, přesahuje to rámec internetové komunikace. Zdraví Dr. Tomášek ********

Co já vím o RS, tak jakákoliv intervence do klidného průběhu života s RS je veliké risiko. Můžete hovořit o štěstí, že Vás těhotenství více v průběhu RS nepoškodilo. Vzhledem k tomu, že mám osobní zkušenosti s přáteli co mají RS se domnívám, že zvětšovat prsa při Vašem základním onemocnění je veliké riziko a mně osobně by asi nestálo za ten "výdělek" na vás mít špatné svědomí, kdybyste měla po výkonu nějaké komplikace. Lituji. Zdraví Dr. Tomášek *******

Po souhlasu Vašeho ošetřujícího lékaře pro RSje augumentace možná.Konzultace pondělí 9-13 14-18hod Praha 2 Moravská 24,termín operace plánujte po menstruaci,na léčení počítejte mon.1měsíc-6týdnů.Cena 46000Kc.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Botulotoxin
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 21. 4. 2014
Neinvazivní lifting obličeje
1 odpověď, nejnovější odpověď: 21. 6. 2022
Kyselina hyaluronová
1 odpověď, nejnovější odpověď: 13. 12. 2020
Mezonitě
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 1. 2021
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 8. 2021
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 4. 7. 2007
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 10. 2008
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 6. 1. 2010
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 2. 2022
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 18. 5. 2018

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi