Augmentace s leidenskou mutací

zuzanka68
zuzanka68
7. 7. 2017 · Poslední odpověď: 20. 10. 2018

Dobrý den, chtěla bych podstoupit augmentaci prsů, vždy jsem toužila po středně velkém poprsí, ale příroda bohužel nenadělila a po dvou těhotenstvích a kojení obou dětí se naopak prsy ještě zmenšily, bohužel mi mezitím byla indikována leidenská mutace heterozygotního typu, nejsem vedená na hematologii, fraxiparin jsem si píchala pouze v obou těhotenstvích přibližně měsíc před porody a poté do konce šestinedělí, oba porody mám vedené císařským řezem bez jakýchkoli komplikací, mohu s touto poruchou srážlivosti vůbec augmentaci podstoupit? děkuji za odpovědi

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Vážená, ke konzultaci ke mně se můžete objednat a následně se dostavit na Kliniku plast. chir.Ostrava 1, ul. Velká 17, tel. na recepci ´:********** v pracovní dny 7-18 hod.
S pozdravem prim. MUDr.Bronislav Vřeský

Dobrý den,
podle mého názoru je augmentace prsů se zajištěním nízkomolekulárním heparinem možná, obzvláště pokud jste heterozygot. Mám zkušenost i s operacemi prsů u homozygotních pacientek. Je potřeba si vždy být vědoma zvýšeného rizika oproti zdravým pacientkám.

Předpokládám, že předchozí operace byly z vitální indikace, tedy v takovém případě se vyšetření nedělají, ale toto je vlastně "nepotřebná" operace a v případě problémů se na to hledí jinak. Alespoň bych požadoval pestřejší vyšetření krve. Nejspíš jsem někoho s podezřením na L. mutaci asi také dělal, už si nepamatuji, ale vždy jsem velmi opatrný. Může dojít embolizaci a to je velké riziko. Naopak léky na ředění krve se před výkonem brát nesmí kvůli krvácení.
Zdraví Dr. Tomášek

Pokud Vám to dovolí hematolog. který vás vede v patrnosti a udělá se nějaká příprava, výkon podstoupit možná lze, zvláště byla-li jste již v tomto stavu operována.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat na ********, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 1. 2008
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 8. 2021
Mezoterapie
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 3. 2023
Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 6. 2023
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 8. 2021
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 4. 7. 2007
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 10. 2008
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 6. 1. 2010
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 2. 2022
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 18. 5. 2018

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi