Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli je u nas mozna i augmentace prsou u muze.Ja bych mel o zvecseni prsou veliky zajem, jenom nevim zdali je to u nas mozne.Je mi 27 let a jsem transvestita.Nejsem ale transexual a nechci zmenit pohlavi,jenom chci vypadat co nejvic zensky a nakolik mam docela stihlou postavu a feminni crty tvare, jsou prsa to hlavni, co chybi k me spokojenosti.Chtel bych se teda zeptat, jestli je tenhle zakrok u muzu mozny a jak by asi probihal kdyby byl mozny.Dekuji
Určitě ano. Máme s těmito operacemi dobré zkušenosti.Je-li pro Vás dostupná Ostrava, rádi se Vám budeme věnovat. Možno se objednat na nezávaznou konzultaci ne tel. čísle naší recepce : ********* v prac. hodiny. Zdravím MUDr.Lucák,Ostrava
Operaci u mužů provádíme také, objednat se můžete na tel. č. naší recepce ***********
Samozřejmě se takové operace u muzů provádí a postup je stejný jako u žen. Můžete se přijít k bezplatné konzultaci. dr. Paděra
Jistě to možné je a rozhodně byste nebyl prvním, podobných pacientů jsem operoval několik. Bližší podrobnosti vám ale mohu říci až po vašem vyšetření, faktem je, že u muže má tato operace některá specifika. Máte-li vážný zájem, objednete se na konzultaci.
Zdraví Dr Svoboda
Dobrý den.Augmentace u muže možná je a průběh je stejný jako u ženy.Cena na našem pracovišti včetně implantátů je 45 000 Kč.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých působišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák, **********
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.