Dobrý den, 6.2.2023 jsem byla v Hradci na augmentaci a modelaci prsou. Mam Mentor,400ml , pod žlázu. Vše probíhalo v pořádku. Kompresni podprsenku sem nosila poctivě, nonstop. Dokud byla prsa nateklá, moc se mi to líbilo, ale nyní 2 měsíce po operaci mi přijdou strašně povadlý. Což bych očekávala pár let po operaci,neee za 2 měsíce. Přikládám fotku. Můžete se mi k tomu prosím vyjádřit, zda je to obvyklé. Jsem z toho za ty peníze velmi nešťastná. Děkuji MK
Dobrý den. Prsa máte pevnější a i víš. Tvarově hezká. Vše je v pořádku, i když představu jste mohla mít asi jinou..pečujte o jizvy, noste podprsenku.. Hezký den přejeme! Formé clinic.
Dobrý den,
prsa máte pěkná, hlavně noste stále podprsenku, aby příliš nespadla.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den,
v souvislosti s Vámi popsanou procedurou, tj. implantace 400 cc implantátů pod žlázu a ještě modelace, bych řekl, že zaslané fotografie zcela korespondují s tímto výkonem a takový vzhled bych očekával.
S pozdravem
Ivo Menšík
BODY klinika plastické chirurgie
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.