Dobrý den. Je mi 32let mám 2 odkojené děti. Pod prsy mám 75A, dříve 75B. Na konzultaci mi bylo doporučeno 375ml anatom. pod sval zn. Natrelle. Dle nálezu mám v jednom prsu fibradenom a rozšířené vývody až cyst. charakteru. Na dotek bolestivé. Můj operatér to chce zanechat, pokud to nemusí ven a dle nálezu to ven nemusí. Nevím jestli mi augmentace přinese uspokojení nebo spíše více starostí s odstupem času. Chtěla bych znát váš náhled odborníků, ale i majitelek zvětšeného poprsí. Pomůže mi to v mé rozhodování. Předem velmi děkuji za jakýkoli názor.
Dobrý den,
Pokud plánujete operaci, podle mého názoru, je lepší fibroadenom během operace vyjmout a poslat na histologické vyšetření. I když se jedná o benigní nádor, který téměř nikdy nemalignizuje. musí se stále sledovat.
Augmentace implantáty má své plus i minus, obecně většina žen je velice spokojená, implantáty májí celou řadu let bez jakýchkoliv potíží.
Další metodou je zvětšení prsou vlastním tukem, pokud si přejete zvětšit prsa jen o půl nebo jedno číslo.
S pozdravem
Dr. Helena Singerová
Ano...
Dobrý den. Při fibroadenomu jsou prsa citlivá a při augmentaci pod sval by prsa dost bolela. Zdraví Mudr. Šulcová
Dobrý den, pokud je bolestivý dotek na prsa již nyní, vložení implantátů může znamenat trvalý tlak na fibroadenomy a tím možné zhoršení Vašich současných obtíží. dr. Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.